Naturlig Känsla -  friskvård för kropp & själ

Tänkvärt

Varje människa är unik med egna erfarenheter. Erfarenheterna beror på vilka värd-eringar hon/han har och de tankemönster hon/han skapar.


När vi läker oss själva, helar vi oss. Vi måste ha balans i hela vår kropp för att kunna finna harmoni. Då är massage ett viktigt hjälpmedel för att starta en process. Massage är den mest naturliga medicin, utan att få biverkningar, för kroppen.

Man kan avhjälpa och förebygga mycket genom att ta hand om sig själv, inte stressa och försöka att finna harmoni. Det är som vågskålarna - de kan inte väga ojämnt. Massage är en jättebra hjälp på vägen. En stund för dig själv och må bra hormonerna/oxytocinet får fart. Tillsammans med träning och bra mat tar du hand om din kropp. Vi har bara en - var rädd om den.


Utan riktning och mål i livet tappar du kraft och självkänsla. Tänk också på att självkänsla är färskvara. Vi måste uppehålla den varje dag. Du är unik och härlig! Du är skaparen av ditt eget liv. Allt är möjligt, bara du har bestämt dig och vågar drömma. Dröm stort!Lyx är att boka in egentid

Bara för dig själv

Naturlig känsla © 2010 • Ängsvägen 7 C, Stenungsund • Tel 070-99 49 012 • Bankgiro 622-0925