Naturlig Känsla -  friskvård för kropp & själ

Företag

Har Ditt företag ett friskvårdstänkande? Vet Du att förebyggande hälsovård/massage minskar sjukfrånvaron? Du får friskare och gladare personal. Alltså en investering för Dig som företagare och dessutom avdragsgill.

Fråga mig gärna om Ni vill ha massage på jobbet. Jag kommer till Er med min bänk.

Jag kan också hjälpa till med ergonomiska arbetsplatsanalyser för att hjälpa din personal så att de sitter/står riktigt under sitt arbete.

Enligt Skatteverket;

Personalvårdsförmån, motion och friskvård


Personalvårdsförmåner är förmåner av mindre värde, som syftar till att skapa trivsel i arbetet eller som ges på grund av sedvänja inom den verksamhet som det är fråga om. För att förmånen ska räknas som en personalvårdsförmån måste förmånen rikta sig till hela personalen.


Förmånen ska inte kunna bytas mot kontant ersättning, varför bruttolöne-avdrag inte kan tillämpas för dessa förmåner.

 

Personalvårdsförmåner är skattefria. Exempel på skattefria personalvårds-förmåner är kaffe, förfriskningar, frukt och annan enklare förtäring (som inte kan ses som måltid) i samband med arbetet, trivselutflykt samt frisk-vård och kontorsmassage.............


I begreppet kontorsmassage ryms enligt Skatteverkets uppfattning behandlingar som är avstressande, eller som syftar till att förebygga och motverka ömhet och stelhet i exempelvis axlar, armar, nacke eller rygg som kan uppkomma i samband med ensidigt arbete. Förutom vanlig kroppsmassage kan det t.ex. vara rosenterapi, akupressur, kinesiologi, zonterapi och floating rest. Även enklare slag av fotvård eller fotmassage kan ses som friskvård.


Se mer på Skatteverkets hemsida www.skatteverket.seNu har vi även satt ihop ett rehabprogram på Möte och Mening - centret för hela dig, tillsammans hjälper vi Din personal att komma tillbaka till jobbet igen. Väl investerade pengar för en friskare personal. För mer info se här www.moteochmening.se eller/och ring oss.


Naturlig känsla © 2010 • Ängsvägen 7 C, Stenugsund • Tel 070-99 49 012 • Bankgiro 622-0925